Ingatlanspecialista
Kérdésed van? Hívj minket!
+3620 317 8848
e-mail:
infoingatlanspecialista.com

Referenciák

Rólunk mondták

Már pár éve laktunk a magunk által berendezett új házunk alsó szintjén, amikor elérkezett az emelet beépítésének ideje, a fiúk saját szobáinak kialakítása. Annyit tudtam, hogy szeretnék nekik hozzájuk illő és profin berendezett szobákat. Azonban hiába álltam az üres falak között se szín, se bútor, se kuckós sarok nem jutott eszembe. Két kis gyerek és egy multis állás mellett nem igen volt időm nekiállni a lakberendezési magazinoknak, így jött az ötlet, hogy segítséget kérjek szakembertől. Marthyra az interneten bukkantam, rajta kívül még két hölggyel egyeztettem, de egyértelmű volt a döntés. Már a telefonban teljesen rám hangolódott, gyorsan fél szavakból értettük egymást és mindig azt a segítséget kaptam tőle, amire szükségem volt: ha kellett a döntéshozásban segített, vagy időt nyert nekem, vagy a tudományos alátámasztást adta. A végeredmény olyan két szoba, hogy a kisebbik fiam is, - aki még nem akart külön költözni, pláne nem messze tőlünk az emeletre - azonnal imádta az új szobát és ki sem akart jönni, gond nélkül aludt egyedül. Ugyan nem volt célom a feng shui elsajátítása, de szívtam magamba Marthy szavait és így lett harmónia az egész házban. A fiúk szobája után 1 évvel Marthyval terveztettük meg az egyedi kandallónkat is- ami ősszel és télen minden este ég. Valamint rendeztük, színeztük újra a hálót és a nagyszobát. Vidám, élénk hozzánk illő színek és bútorok vesznek minket körül, amit most a home-office-ban még jobban értékeltek. És mindenki megkapta amire szüksége volt: a férjem a mediterrán stílust én meg a modern, új formákat. Hihetetlen, de ez egyszerre megvalósult és sok dicséretet kaptunk a vendégektől is. Marthy mindig alkalmazkodott a pénztárcánkhoz, tehát az a félelem is hamar megszűnt, hogy ha lakberendező ad tanácsot, akkor a végeredmény megfizethetetlen. Tud Ő az olcsó beszerzési forrásokból is csodát varázsolni a színekkel és kiegészítőkkel. Már alig várom, hogy elérkezzünk a következő festéshez, - repül az idő - úgy érzem most vagányabb leszek és nem fogom vissza Marthy erősebb szín javaslatait. Az új kihívást a kamaszodó, saját véleménnyel rendelkező fiúk fogják jelenteni, de Marthy nélkül biztosan nem kezdünk bele még a festésbe se.

Zolnay Ildikó, Biatorbágy

Marthy a mai hazai lakberendezési / belső enteriőr tervezői piacának meghatározó alakja, az egyik ékköve. Remekül tudja kifejezésre juttatni tervein a megrendelő igényeit, a gondolatiság vizuális leképezése a vázlataiban magas szinten érvényesülnek. A klasszikus stílust nem könnyű összehozni a mai igényeknek megfelelően. De mégis sikerült! Profi módon ötvözi munkáját a szakipari lehetőségekkel. Rutinjának és sok éves tapasztalatának köszönhetően a tervei kivitelezéséhez felhasználandó anyagok minőségét a megrendelő anyagi lehetőségeihez tudja hozzárendelni. Rendkívüli precizitással dolgozza ki munkája során a legapróbb részleteket is, ügyelve a végső megjelenés teljes harmóniájára. Időt, energiát nem spórolva egyeztet az utolsó pillanatig a megrendelővel, sokszor olyan területen is ötletet ad, amely már nem is része a munkájának. Tudása, emberi kvalitása révén maximálisan kivívja magának a megrendelők tiszteletét, szeretetét.

A. Pál, Budapest

Márthy munkásságát több éve figyelemmel kísérem. Ügyfelei igényeit figyelembe véve alaposan felméri a megtervezendő tér lehetőségeit. Munkáihoz személyiség központúan áll hozzá, vagyis a megtervezett lakások valódi meleg otthonokká válnak lakóik számára. A legegyszerűbb térből is valóságos kis ékszerdobozt varázsol.

Szilvásy Judit okl. mérnök

Különleges élmény egy profival alkotni, akinek a sok-sok ötlete közül csak választanunk kell.
Számomra nagyon fontos volt a megfelelő színek kiválasztása (fal, bútor, függönyök), ami nagyban befolyásolja a lakás hangulatát. Mártival sikerült megtalálni azt a stílust, színvilágot, amelyik a mi lakásunkhoz illik, és amiben mi jól érezzük magunkat.

Üdv. K. Éva, Csepel

Új családi házunk lakberendezését bíztuk rá. Nagyszerű tervekkel, javaslatokkal, megoldásokkal, szakértelemmel segített végig bennünket a tervezés és a kivitelezés folyamán. Ennek eredményeként a ház modern stílusával összehangolt, saját igényünkkel és ízlés világunkkal egyező, csodálatos belső teret alkottunk. Sok örömünket leljük új otthonunkban. Hálásan köszönjük!
A nevemet természetesen vállalom hozzá :)

Nagy Károly, Bicske

Napról napra szépül az Ön által tervezett csodás otthonunk. Szinte mondhatom az eddig elkészültek alapján, hogy olyan, amilyennek megtervezte, amilyennek mi szerettük volna.
Nem tudok betelni vele. Az ismerősök, barátok csak dicsérik.
Amilyet megálmodtam,...visszafogottan elegáns, letisztult...egyszóval gyönyörű!
Minden ott van, ahol kell, s olyan amilyennek lennie kell.
Köszönöm a tervet, a színvilágot, a dizájnt, az időt, egyszóval...mindent.
Ön nélkül nem lett volna IGAZI OTTHON!

Üdvözlettel: Géberné Mariann

Személyes találkozónk alkalmával, már az első pillanatban szimpatikus voltál és mikor elmondtuk milyen stílusban szeretnénk az épülő új otthonunkat berendezni, te rögtön láttad a stílust és színeket, amit mi elképzeltünk. Az általad készített látványtervek még annál is jobbak voltak, mint amit mi elképzeltünk. Munkádat egy szóval lehet jellemezni és az a profizmus! Akik eddig látták a házunkat, mindenki csak dicsérte. Tetszett nekik az a letisztult minimalista és mégis harmonikus otthonunk, amit Neked köszönhetünk. Reméljük még sok család otthonát varázsolod gyönyörűvé! Ölelünk és minden jót kívánunk Neked!

Fábián család, Paks

 

ingatlanspecialista
+3620 317 8848
infoingatlanspecialista.com
Cikk megosztása a Facebook-on
Kövess minket a Facebook-on is!

Belépés

×

Ingatlanspecialista

Regisztráció

×

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Ezekre az adatokra csak a számlázáshoz lesz szükségünk, megadhatod őket később is az Adataim menüpont alatt!


Ingatlanspecialista

Üzenj nekünk!